Uncategorized

Μερικά γνωστά γεγονότα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων-φαρμάκων των κοινών καρδιακών φαρμάκων ….

Μερικά γνωστά γεγονότα σχετικά με τις αλληλεπιδράσεις φαρμάκων-φαρμάκων των κοινών καρδιακών φαρμάκων ….

Συνήθως παίρνετε περισσότερα φάρμακα καθώς μεγαλώνετε. Ο ιατρικός επαγγελματίας ορίζει μια στατίνη για να μειώσει τη χοληστερόλη, ένα στεροειδές σπρέι για αλλεργικές αντιδράσεις, έναν αναστολέα αντλίας πρωτονίων για παλινδρόμηση και έναν ανακουφιστή πόνου για το γόνατο που εξακολουθεί να είναι επώδυνη μετά από αυτό το τραυματισμό δύο χρόνια πίσω. Πάρα πολλά φάρμακα, που μερικές φορές αναφέρονται ως πολυφαρμακία, μπορούν να γίνουν πρόβλημα με τα περισσότερα φάρμακα που παίρνετε, τόσο μεγαλύτερες είναι οι ευκαιρίες που ένα φάρμακο θα έχει μια δυσμενή αλληλεπίδραση με την άλλη και θα προκαλέσει σοβαρές δυσμενείς επιπτώσεις.

Ανεπιθύμητες περιπτώσεις φαρμάκων ή απρόβλεπτα ιατρικά ζητήματα που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της θεραπείας με φάρμακο ή άλλη θεραπεία, αιτία 1. 3 εκατομμύρια Τμήμα Έκτακτης Ανάγκης (ED) GOS στις Ηνωμένες Πολιτείες κάθε χρόνο και περίπου 350.000 νοσηλείες, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Αποφυγής Ασθενειών (CDC). Αυτά τα ιατρικά γεγονότα είναι πιο χαρακτηριστικά μεταξύ των παλαιότερων παιδιών πάνω από 65 είναι σχεδόν 7 φορές πιο πιθανό από τους νεότερους να εξομολογηθούν στην ιατρική εγκατάσταση μετά από ένα check out και η πλειοψηφία του χρόνου που πηγαίνει είναι λόγω μιας δυσμενούς αλληλεπίδρασης φαρμάκων.

Σε πολλές περιπτώσεις, ίσως να μην απαιτήσετε όλα τα φάρμακα που παίρνετε, λέει η Marcia Mecca, MD, ένας γηριατρικός Yale που διευθύνει ένα πρόγραμμα “de-scribing” στο Σύστημα Υποθέσεων Βετεράνων (VA) Connecticut Healthcare στο West Sanctuary που ονομάζεται Βελτιώστε (προσπάθεια για τη μείωση της φαρμακευτικής απειλής σε κέντρο παλαιότερων βετεράνων πολυγαμσάρτη Κέντρο). Η μοναδική λειτουργία του κέντρου είναι να απαλλαγούμε από τα μη απαραίτητα φάρμακα και να βοηθήσουμε στην πρόληψη του χώρου έκτακτης ανάγκης για τους ασθενείς που είναι 65 ετών και άνω, έχουν πολλές χρόνιες παθήσεις και λαμβάνουν 10 ή περισσότερα φάρμακα την ημέρα.

Ορισμένες γνωστές πραγματικές δηλώσεις περίπου 11. Τύποι αλληλεπιδράσεων φαρμάκων

Λέει η Μέκκα. Είναι μια διαδικασία που περιλαμβάνει την ακρόαση του ασθενούς και την εκμάθηση για το τι επιθυμούν και βγαίνουν από ένα προσφερόμενο φάρμακο, λέει.

Εάν το άρεσε, παίρνει περισσότερα από ένα είδη φαρμάκων, είναι απαραίτητο για εσάς και οι δύο να καταλάβετε τα βασικά της αλληλεπίδρασης φαρμάκων. Η κατανόηση της αλληλεπίδρασης των ναρκωτικών είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για τους φροντιστές, αφού πολλοί αποδέκτες φροντίδας λαμβάνουν πολλαπλά φάρμακα. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα με τους δέκτες φροντίδας ηλικιωμένων που λαμβάνουν σχεδόν το 40 % όλων των φαρμάκων και το 30 % όλων των συνταγογραφούμενων φαρμάκων.

Επειδή τα φάρμακα συνιστώνται για την αντιμετώπιση συγκεκριμένων ασθενειών ή σημείων, τέτοιες τροποποιήσεις υποδηλώνουν ότι το φάρμακο δεν είναι πλέον αποτελεσματικό και πολλές φορές θα μπορούσε να καταλήξει να είναι πολύ επικίνδυνος. Τα φάρμακα επικοινωνούν με μερικές μεθόδους, που αποτελούνται από: αυξάνοντας ή μειώνοντας την απορρόφηση του φαρμάκου από το στομάχι και τις εντερικές οδούς αυξάνοντας ή μειώνοντας τον ρυθμό με τον οποίο το σώμα σπάει τα φάρμακα κάτω στο ήπαρ αυξάνοντας ή μειώνοντας τον ρυθμό με τον οποίο εκκρίνονται τα φάρμακα Από το σώμα από τους νεφρούς προκαλώντας την ολοκλήρωση των ενεργειών στο σώμα που σας άρεσε, βρίσκεται σε υψηλότερο κίνδυνο για να βιώσετε μια αλληλεπίδραση φαρμάκων εάν αυτός ή αυτή: είναι αφυδατωμένη είναι η γυναίκα είναι παχύσαρκοι διαρκεί πολλά φάρμακα είναι πραγματικά νέος ή παλιά έχει καρδιακές παθήσεις είχε Μια προηγούμενη αλληλεπίδραση φαρμάκων έχει ήπαρ ή νεφρική βλάβη έχει χαμηλή ή υπέρταση έχει πολλές ασθένειες έχει κακή διατροφή εάν το άρεσε σας πέφτει σε οποιαδήποτε από αυτές τις κατηγορίες κινδύνου ή εάν έχετε επιπλέον ανησυχίες ή ανησυχίες σχετικά με μια πιθανή αλληλεπίδραση φαρμάκων, επικοινωνήστε με τους αγαπημένους σας φαρμακοποιός ή ιατρικός επαγγελματίας.

Ο κίνδυνος των αλληλεπιδράσεων των ναρκωτικών και ο τρόπος με τον οποίο εξήγησαν οι βασικές https://andrikofarmakeio.com/renova-αγορά/ αρχές

Μία φορά το χρόνο, σας άρεσε ο ιατρικός επαγγελματίας ή ο φαρμακοποιός να εξετάσει όλα τα φάρμακά του. Ζητήστε από τον ιατρικό επαγγελματία ή τον φαρμακοποιό ανησυχίες για οτιδήποτε δεν κατανοείτε. Πάντα πηγαίνετε στο ίδιο φαρμακείο για να γεμίσετε τις συνταγές σας. Μην κρατάτε τα φάρμακα στο Υπουργικό Συμβούλιο. Ελέγξτε καλά όλες τις ετικέτες και τις οδηγίες για τα ναρκωτικά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button